BioPBS обложување

SHANG SHIEN CHENG INDUSTRY CO., LTD.'s BioPBS обложување на производителот, набавувачот и извозник е позитивен на континуиран раст во наредните месеци, иако повеќето очекуваат зголемување на приходите во странство да остане во рамките на големи проценти. Иако повеќето се убедени од продажбата на останатите во нагорна патека во месеците што следат, раководење раст и зголемување на конкуренцијата се да ги поттикнуваат да истражуваат различни области за дополнителни нарачки.
Нашите

BioPBS обложување

Производите се широко признати и доверени од страна на корисниците и да ги задоволат постојано менување на економските и социјалните потреби. Го поздравуваме нови стари клиенти од сите сфери на животот да ни се обратите за идна деловни односи и заеднички успех.
 • BioPBS обложување - AZ79
BioPBS обложување
модел - AZ79
PTTMCC BIO PBS Екструзија облога FZ79AC

BioPBS&трговија;FZ79AC
Екструзија облога

Опис на производот
BioPBS&трговија;е био-базиран полибутилен сукцинат(PBS)произведени од полимеризација на био-базирана сукцинска киселина
и 1,4-бутанедиол.Слично на ЛДПЕ,BioPBS&трговија;е мека и флексибилна полу-кристален полиестер со одличен
својства погодни за излеана и истиснувачка облога како што се компостибилни хартиени чаши.

Карактеристики:
 • Слична процесибилност како LDPE
 • Преработувачка во машина за обложување со истиснување LDPE
 • Одлична адхезија на хартија
 • Супериорна запечатливост на топлина
 • Одлична можност за печатење без претходно-третман
 • Ниска дебелина на облогата
 • Контакт со храна одобрен од ФДА(FCN Бр.1817)и ЈХОСПА,и се во согласност со ЕУ10/2011
 • OK COMPOST сертифицирано од TUV во ЕУ,BPI во САД,и АБА во Австралија
 • Обновлива содржина сертифицирана од DIN CERTCO и JBPA
 • Пулпа во BioPBS&трговија;-обложената хартија може да се рециклира како што е сертифицирана од WMU во САД и PTS во ЕУ
 • Погоден за употреба со топла храна и пијалоци до 100̊В
Својства Метод на тестирање Единица FZ79AC
SHANG SHIEN CHENG INDUSTRY CO., LTD.
За да го пронајдете и купувате најдоброто BioPBS обложување, треба да знаете за највисок квалитет на BioPBS обложување производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер, OEM и ODM од фабрика
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Enquiry Now
производи Листа
SHANG SHIEN CHENG INDUSTRY CO., LTD.
За да го пронајдете и купувате најдоброто BioPBS обложување, треба да знаете за највисок квалитет на BioPBS обложување производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер, OEM и ODM од фабрика
FZ91
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
SHANG SHIEN CHENG INDUSTRY CO., LTD.
За да го пронајдете и купувате најдоброто BioPBS обложување, треба да знаете за највисок квалитет на BioPBS обложување производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер, OEM и ODM од фабрика
FZ71
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
SHANG SHIEN CHENG INDUSTRY CO., LTD.
За да го пронајдете и купувате најдоброто BioPBS обложување, треба да знаете за највисок квалитет на BioPBS обложување производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер, OEM и ODM од фабрика
FD92
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
SHANG SHIEN CHENG INDUSTRY CO., LTD.
За да го пронајдете и купувате најдоброто BioPBS обложување, треба да знаете за највисок квалитет на BioPBS обложување производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер, OEM и ODM од фабрика
ZF90001
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
SHANG SHIEN CHENG INDUSTRY CO., LTD.
За да го пронајдете и купувате најдоброто BioPBS обложување, треба да знаете за највисок квалитет на BioPBS обложување производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер, OEM и ODM од фабрика
AA9
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
SHANG SHIEN CHENG INDUSTRY CO., LTD.
За да го пронајдете и купувате најдоброто BioPBS обложување, треба да знаете за највисок квалитет на BioPBS обложување производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер, OEM и ODM од фабрика
FT
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
SHANG SHIEN CHENG INDUSTRY CO., LTD.
За да го пронајдете и купувате најдоброто BioPBS обложување, треба да знаете за највисок квалитет на BioPBS обложување производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер, OEM и ODM од фабрика
ZA7
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings